Ny adress

Eftersom bloggen inte direkt handlar om hus och husletande längre så känns bloggens adress lite inaktuell. Jag har därför valt att flytta, så att säga.

Hädanefter kan ni läsa min blogg HÄR på http://hemmahosknyttet.blogg.se
Hoppas att det går lika bra.

Räddare kan ingen vara

Min son skrämde just livet ur mig. Har nog aldrig blivit så rädd.

Hampus kom och väckte mig för det var hans tur att sova (han hade låtit mig sova jättelänge fast han skall jobba imorgon den sötisen) och lillen stod i barnvagnsinsatsen i hallen när jag kom ut ur sovrummet.

Jag tycker att han ser så stilla ut och böjer mig ner och lägger handen på hans mage. Känner hjärtslag men inga andetag! Får panik men intalar mig själv att jag måste ha fel. Känner på hans kind. Känns han kall? Tänker det fast jag inte tänker det. Går inte att förklara. Var så jävla rädd.
Känner på magen igen. Känner inga andetag. Då petar jag till honom och han drar ett djuupt andetag, andas lite hackigt och återgår sedan till att andas vanligt.

Jag står där med hjärtklappning i chock när Hampus kommer ut från toaletten. Han säger att han nog andades hela tiden men sådär svagt eftersom han sov så djupt. Hoppas han har rätt. Annars höll han andan väldigt länge.
Vet inte om jag kommer kunna sova i natt. Kommer bara lyssna efter hans andetag.
Försöker dock intala mig själv att jag faktiskt precis hade vaknat så jag nog inbillade mig lite. Oavsett vilket var det fruktansvärt läskigt.

Lika som bär

Kommentar på förra inlägget:
han är jättesöt, väldigt lik sin pappa, iaf de bilder jag sett på honom, pappan asså =)

Tack Sofia :), och ja de är faktiskt jättelika och så kul att du la märke till det för det är inte alla som gör. Många säger att han är lik mig när han egentligen är mycket mer lik Hampus, speciellt om man ser bilder på hur han såg ut som liten.

Sötast av alla

Min son råkar vara den sötaste varelsen i världen.... så söt att det värker lite i mig när jag tittar på honom. Titta bara...




<3 min älskling


Hunger

Lillen hade, som jag nog skrev innan, svårt att äta bland allt folk igår. Det tar han idag.. med råge. Han äter och äter.



Lite gnällig är han fortfarande, men sover mest. Nu är det Hampus pass och jag borde sova... Skall göra det, snart. Bara pyssla lite först.

Hittade förresten en jättekul blogg. Kolla in den: Från barn och dårar

Namngivningen

I går var det namngivningskalas för Nico hemma hos mina föräldrar. Var helt otroligt hur de hade lyckats duka för 40 personer i sitt vardagsrum. Blev jättemysigt och Nico fick så mycket fina saker, och jag och älsklingen med eftersom vi även passade på att fira vår vigsel.

Var dock lite slut efteråt då jag inte hade fått sova så mycket på natten, och Nico var nog lite i chock av att se så mycket människor. Han åt ganska dåligt hela dagen, men desto mer nu i natt. Han har sovit nästan hela tiden sen kalaset men han sover lite oroligt. Var kul att släkt och vänner fick en möjlighet att träffa honom dock.

Jag såg inte så uppklädd ut för Nico passade på att nysa kräks och kissa över hela mig fem minuter innan vi skulle åka så fick bara snabbt slänga på mig något..haha. Den söta lilla skitungen.

Senare idag kommer svärfar med fru på besök och hoppas hinna sova lite innan dess. Väntar på att Hampus skall vakna så att det blir min tur att sova. Kan nog dröja för han var rätt slut han med. Inte alls kul att han skall jobba imorgon och man skall bli själv igen.

Känner mig lite rädd över detta med min mage dock. Än har penicillinet inte direkt hjälpt. Har fortfarande jätteont i magen på natten (vilket är skumt, att jag har ont just på natten) och en del på dagen och kvällen med. När jag har som ondast kan jag inte ens lyfta eller böra bebis vilket kan vara svårt om man är ensam hemma. Medicinen gör mig dessutom vansinnigt trött. Blää... kommer bli en tuff vecka.

Tack till alla som kom igår och för alla fina presenter, men framför allt...


... till mamma och pappa. Ni hade gjort fantastiskt fint och vi är supertacksamma för att ni ordnade så Nico fick en sådan fin namngivning. Det blev precis som vi ville ha det. Stooor kram!

Avslutar med något helt annat. Har en ny blogg om någon skulle vilja läsa som handlar om något helt annat... nämligen sex :D Nej, det är ingen snuskblogg utan mer en lite rolig och ibland informativ blogg :) Kolla in, http://sexuellt.blogg.se

Smile

Nico hade varit på dåligt humör i ett dygn ungefär. Bara sura minner, gråt och gnäll. Men så plötsligt händer det... som i en Trissreklam...

Vi har bytt blöja på honom och han tittar upp mot oss och ler. Sedan vänder han sig och tittar bara på Hampus och ler stort, sedan tittar han på mig och ler igen. Som att få varsinn present :)

Jag är osmart... mycket osmart

Jag berättade ju för ett tag sedan att jag drabbats av livmoderinfektion och fick penicillin för detta. Jag kanske även nämnde att jag mådde jäkligt dåligt av medicinen och spydde och höll på. Detta var strax innan min vigsel... och jag ville inte kräkas och må dåligt på min bröllopsdag... så jag avslutade penicillinkuren i förskott. Icke bra!!

Sedan flera dagar tillbaka har jag haft extrema magsmärtor som kommer och går. Först envisades jag med att inte uppsöka läkare fast Hampus tjatade på mig, men tillslut gick det inte mer så åkte till Läkarhuset igår.
Blodet visade ingen infektion men läkaren sa att man kan ha det ändå, och urinen visade spår av var (inte så mysigt). Så nu går jag på superpenicillin och förhoppningsvis skall det gå över snart.

RSS 2.0